Landing Page SS20 Collection 1920x500

Nå kommer våren!

Vikings vår- og sommernyheter til barna

Lysere kvelder, grønnere gressplener og solen som varmer - endelig er det klart for vår og sommer! 

Nedenfor har vi samlet noen av årets nyheter som gjør barnet ditt godt rustet for den nordiske sommeren. Her finner du alt fra vanntette Gore-Tex sko til de litt grå dagene og lette, luftige sko og sandaler til de varme sommerdagene.

Hele Vikings kolleksjon er selvsagt tilgjengelig på nett, og du får fri frakt, rask levering, bytte- og returrett når du handler Viking fottøy i vår nettbutikk.

Fri frakt
Rask levering
30 dagers returrett
Handle i nettbutikken

Fleksible overgangssko til barn

Overgangssesongene byr på litt ekstra hodebry for oss foreldre. Vintersko blir ofte for varmt, men sommerskoene kommer til kort ved slaps og store nedbørsmengder. Vikings overgangssko for barn har Gore-Tex som både puster og holderbarna tørre på bena. Alle Vikings barnesko med Gore-Tex kan vaskes på 30˚.

Gummistøvler som både er kule og funksjonelle

Med disse kule modellene blir det gøy med regnvær. Alle Vikings gummustøvler er laget av naturgummi, som er et rent, slitesterkt og vanntett materiale av høy kvalitet. 

Våre nye barnesko for sommeren

Aktive barn trenger lette sko som puster  i den varme årstiden. Riktig demping og støtte er viktig, og  den gode slitetsyrken i en Vikingsko vil merkes på familiens skobudsjett.