Vinterstøvler

Tørre og varme barneføtter uansett vær:

Her er sesongens vinterstøvler fra Viking

Den kalde årstiden er over oss, og det kan bety snø, klare dager med barfrost, eller tungt skydekke med yr, regn og temperaturer rett over null. Det er en utfordring å finne riktig fottøy til barna, og det hender at vi velger en halvdårlig løsning med en utslitt modell fra i fjor og lover oss selv at vi skal få handlet nytt så snart vi får tid... La oss gjøre det enkelt for deg å oppdatere barnas skopark for vinteren! Her har vi samlet noen av de mest populære vintermodellene for gutter, jenter og barnehagebarn.

Handle enkelt og trygt hjemmefra. Bruk vår størrelsesguide for å sikre at du kjøper riktig størrelse. Hele Vikings kolleksjon er selvsagt tilgjengelig på nett, og du får fri frakt, rask levering, bytte- og returrett når du handler Viking fottøy i vår nettbutikk.

Fri frakt
Rask levering
Bytte- og returrett
Handle i nettbutikken

Våre mest populære vinterstøvler for jenter

Noen av Vikings vinterstøvler for barn har vi designet spesielt med fokus på jentene. I tillegg til å slå an hos jenter er de tørre og varme og holder vann og snø ute. Her er det noe for enhver smak. Når du klikker på et produkt, tar vi deg til nettbutikken der du kan se hvilke farger det er å velge mellom.

Våre mest populære vinterstøvler for gutter

Gutta stiller vel forberedt til vinteren med en av disse støvlene på bena. Vanntett og varmt er en selvfølge, og smarte detaljer som justerbar snølås, uttakbar sokk og enkel snøring gir støvlene de gode funksjonelle egenskapene. Klikk på de ulike modellene, så tar vi deg til nettbutikken. Der kan lese mer om støvelen og se hvilke av sesongens farger som det er å velge mellom.

Våre mest populære vinterstøvler for barnehagen

Barnehagebarna trenger vinterstøvler det er lett å ta av og på, og som har god plass til både fot og sokk. Vi anbefaler bred lest og 1,5 cm voksetillegg om vinteren så barnet har plass til å bevege tærne. Viking har en solid posisjon blant barna i barnehagen, og du kan være trygg på at du har gjort ditt for at barnet skal ha en god skodag når det har på seg vinterstøvler fra Viking.